• Благодійний партнер
  • Організатор

Новини

13.03.2023

На переможців офлайн-частини забігу «День 396: Київська Десятка Незламності» відтепер чекатимуть ще і грошові призи

Це стало можливим завдяки генеральному спонсору забігу – Favbet, що вже вдруге підтримує спортивні події RunUkraine.
Цього разу компанія Favbet допомогла нам створити призовий фонд для учасників забігу «День 396: Київська Десятка Незламності», що фінішують першими. Загальний обсяг фонду сягає 24 000 грн. Відповідно, призові місця обох дистанцій забігу (10 км та 5 км) отримають:

 

1 місце – 3000 грн
2 місце – 2000 грн
3 місце – 1000 грн

 

І, як і раніше, 50% прибутку від забігу ми передаємо на придбання пікапу для артилерійської роботи для легендарної 3-ї окремої штурмової бригади, що працює у напрямку Бахмуту.
Бажаємо учасникам легких ніг та яскравих емоцій!
_ _ _
Favbet – міжнародна компанія онлайн та офлайн-розваг, заснована у 1999 році. Компанія працює за міжнародними та регіональними ліцензіями в Україні, Хорватії, Румунії та на Мальті, та пропонує спортивний беттінг та інше. У 2020-му створили благодійний фонд Favbet Foundation, що відкрито підтримує освітні, спортивні ініціативи, та активно допомагає ЗСУ та постраждалим від війни.
Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати та мотивувати людей займатися бігом.