• Благодійний партнер
  • Організатор

Новини

24.11.2022

Моршинська — офіційний водний партнер благодійного забігу “ОБ’ЄДНАНІ СМІЛИВІСТЮ”

Українська компанія “Моршинська” стала офіційним водним партнером благодійного забігу “ОБ’ЄДНАНІ СМІЛИВІСТЮ”, який відбудеться 27 листопада у Києві.

 

“Моршинська” подбає про гідробаланс учасників заходу на точках гідратації на маршруті, адже це природна мінеральна вода, що забезпечує правильну роботу організму під час занять спортом та підтримує у формі щодня. 

 

Команда Run Ukraine вдячна партнерам за підтримку нашого благодійного заходу та плідну спільну роботу навіть в умовах війни. 

 

Нагадаємо, забіг “ОБ’ЄДНАНІ СМІЛИВІСТЮ” проходитиме у двох форматах – офлайн та онлайн.

Офлайн-забіг відбудеться 27 листопада на території виставкового центру “ВДНГ” у Києві. Долучитись до забігу в онлайн форматі можна у будь-якому місті України чи світу.

70% від прибутку з проєкту передадуть UNITED24, ініціативі Президента України. Спільно з істориком Тімоті Снайдером, фандрейзингова платформа розпочала збір коштів на “Ловця шахедів” — систему протидії ворожим дронам.

 

Довідка:

Моршинська — природна мінеральна вода із заповідних моршинських джерел забезпечує правильну роботу організму та підтримує у формі щодня. “Моршинська Спорт” — перше правило тренувань.

 

Run Ukraine — організатор наймасштабніших бігових заходів України. З 2010 року компанія провела понад 30 міжнародних змагань для любителів бігу та спортивних ентузіастів. Місія Run Ukraine — організовувати спортивно-масові події найвищого рівня, надихати та мотивувати людей займатися бігом.